c2b25a6e2a3be0eac1d19ed2eef00414.jpg

Ook verzenden wij naar België, voor onze belgische gasten hebben wij verschillende betaalmethodes beschikbaar.

Zo is MR-Cash mogelijk, maar ook PayPal en met creditcard is het mogelijk om veilig en snel te betalen. De verzending naar België duurd gemiddeld 3 dagen.

Voor zakelijke klanten  is het mogelijk btw vrij te kopen, vul dan uw bedrijfsnaam en bijbehorende btw nummer in. Na het volledig invullen van uw gegevens wordt de btw automatisch in mindering gebracht.

Heeft u toch nog vragen betreft een bestelling van uit België laat het ons weten.
Tel 0031742660428 of info@deurlooelektro.nl


Uniek is onze nieuwe autorisatie methode:
 

Betalen met PALPAL d.m.v. de "laadpaal" app
Bij dit systeem is geen laadpas meer nodig,
handig voor onze buitenlandse gasten.


De Ratio wandladers kunnen nu voorzien worden van een MID gecertificeerde Kwh meter. Deze meter mag gebruikt worden voor verrekening met de belasting dienst.

 

Stel via de Zopim chat nu online uw vragen over uw laadoplossing.Direct antwoord op al uw vragen, wel zo handig !!!


Nu ook veilig betalen met I-deal, Pay-Pal en creditcard  in deze webshop.


De Europese Commissie heeft op 24 januari jl. een ambitieus pakket maatregelen aangekondigd om ervoor te zorgen dat in heel Europa tankstations voor alternatieve brandstoffen worden gebouwd, met gemeenschappelijke normen voor het ontwerp en gebruik er van.
Wat electrische laadpunten betrteft, verschilt de situatie sterk in de EU. Volgens het voorstel moet elke lidstaat zorgen voor een minimum aantal laadpunten met een gemeenschappelijke stekker voor de hele EU is van essentieel belang om deze brandstof ingang te doen vinden.
Om een einde te maken aan de onzekerheid op de markt heeft de Commissie aangekondigd dat stekkers van "Type 2", ontwikkeld door MENNEKES, de gemeenschappelijke norm worden voor heel Europa.

Zeker weten dat u de het juiste type aansluiting besteld voor uw auto, klik HIER voor de juiste producten. Een aantal auto's beschikt over een Type1 aansluiting en een aantal auto's beschikt over een Type2 aansluiting.