c2b25a6e2a3be0eac1d19ed2eef00414.jpg
Bent u op zoek naar een laadpaal thuis? Dan bent u bij Laadoplossingen.nl aan het juiste adres! Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van laadpalen. Voor elk type elektrisch vervoer bieden wij u veilige, snelle en praktische laadoplossingen. Zowel voor privé als voor openbare omgevingen. Elektrische voertuigen zijn nog relatief nieuw, toch zie je er steeds meer. Deze vorm van vervoer is dan ook dé toekomst op het gebied van vervoersmiddelen. Beschikt u zelf over een elektrische auto? Dan wilt u die natuurlijk ook thuis of bij uw bedrijf op kunnen laden. Met een laadpaal thuis is dat mogelijk. Lees deze pagina goed door voor alle mogelijkheden!

Verschil in uitvoeringen voor een laadpaal thuis

Wilt u een laadpaal thuis kopen zodat u thuis de auto kunt opladen? Of wilt u een laadstation bij uw bedrijf? Laadoplossingen.nl kan u helpen met de juiste laadpaal te kiezen. Er bestaan verschillende systemen en uitvoeringen. Zo bestaan er onder andere laadstations met een druk knop, plug and charge, pas-systeem, en sleutel schakelaar. Maar er zijn ook oplaadpunten verkrijgbaar met een vaste kabel. Om u een overzichtelijk beeld te kunnen geven welk laadstation u het beste kunt bestellen, hebben we onze laadpalen en laadkabels per auto voor u op een rijtje gezet. Daarnaast bieden wij u ook alle onderdelen om een laadpaal thuis te installeren. Vanaf de voeding tot een eventuele extra groep, die kunt u hier vinden.

Laadpaal thuis op maat

Zoekt u een laadpaal thuis die speciaal voor u als specifiek model gemaakt is? Ook dat is mogelijk via Laadoplossingen.nl! Naast de standaar laders bouwen wij ook modellen in overleg met de klant. Door contact met ons op te nemen komt u er snel achter wat de mogelijkheden zijn. Naast onze webshop beschikken wij ook over een fysieke showroom in Borne. Deze showroom is ingericht met veel verschillende soorten laadpalen en toebehoren. Door een afspraak te maken is het nu dus ook mogelijk om uw laadstation bij ons op te halen!

Interesse voor een laadpaal thuis

Heeft u het plan om een laadpaal voor thuis aan te gaan schaffen? In dat dat geval is Laadoplossingen.nl hét bedrijf om uw laadstation en onderdelen te bestellen! Mede vanwege het feit dat de medewerkers van Laadoplossingen veel kennis hebben, kunnen zij u perfect helpen! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op door te bellen naar 074 2660428 of te mailen naar info@deurlooelektro.nl. De ervaren medewerkers helpen u graag bij de keuze voor uw laadpaal thuis!
 


 


 BlackBoxx-Thuis-laders
BlackBoxx Thuis lade..
DIC-laadzuilen
DIC laadzuilen.
Amtron-Thuis-laders
Amtron Thuis laders
Type-2-laadpaal
Type-2-laadpaal
Type-2-Universeel
Type-2 Universeel
Type-1-laadpaal
Type-1 laadpaal
Montage-onderdelen
Montage onderdelen
Ratio-Basic-laders
Ratio Basic laders