c2b25a6e2a3be0eac1d19ed2eef00414.jpg
Wilt u graag een inbouw oplaadpunt voor uw elektrische auto bij huis? In dat geval heeft u met Laadoplossingen.nl het juiste bedrijf weten te vinden. Ondanks dat elektrische voertuigen relatief nieuw zijn, zien we ze steeds meer. De verwachting is dat elektrische voertuigen dé toekomst gaan worden op het gebied van vervoer. Wij bieden dan ook voor elke vorm van elektrisch vervoer snelle, praktische en veilige laadoplossingen. Een populair voorbeeld hiervan is een ingebouwd oplaadpunt bij uw huis of bedrijfspand. Beschikt u momenteel zelf over een elektrische auto die u graag eenvoudig thuis zou willen opladen? Kies dan voor een oplaadpunt voor uw elektrische auto via Laadoplossingen.nl! Meer informatie hierover vindt u op deze pagina.

Een oplaadpunt voor elk soort elektrische auto

Bent u van plan om een oplaadpunt voor uw elektrische auto te laten installeren bij u thuis of bij uw bedrijf? Laadoplossingen.nl kan u helpen bij de keuze voor het juiste inbouw oplaadpunt. Er bestaan verschillende uitvoeringen voorzien van een plug and charge of sleutelschakelaar. Daarnaast verkopen wij eigen oplaadpunten in zowel 1-Fase 16A 3,7-kW als 3-Fase 16A 11-kW en de populaire Blackboxx serie in zeer veel verschillende varianten. Op deze manier kunnen wij u een oplaadpunt voor elke elektrische auto bieden! Omdat er veel verschillende elektrische auto’s zijn, hebben wij een overzicht gemaakt om te kunnen zien welke oplaadpunten geschikt zijn per auto. Dit overzicht kunt u hier vinden!

De inbouw van een oplaadpunt

Wij van Deurloo Laadoplossingen bieden onder andere een zeer uniek inbouw oplaadpunt aan. Deze laadpunten zijn ontworpen om in de wand te bouwen. Naast het feit dat ze uniek zijn, hebben ze ook een mooi klein formaat. Deze oplaadpunten kunnen zowel in bestaande situaties als in nieuwbouw huizen gemonteerd worden. Een oplaadpunt voor een elektrische auto bestaat uit een aluminium inbouw element die in de wand geplaatst dient te worden en een controlebox welke tot maximaal 4 meter verwijderd van het laadpunt gemonteerd word. Voorbeelden hiervan vindt u tussen onze productfoto’s. Voor meer informatie over het inbouwen van een oplaadpunt voor uw auto kunt u gerust contact met ons opnemen!

Een oplaadpunt aanschaffen

De prijs-kwaliteitsverhouding staat bij ons hoog in het vaandel. Mede daarom is het een slimme keuze om uw oplaadpunt voor uw auto via Laadoplossingen.nl te bestellen! Wij bieden u een ruim assortiment aan laadoplossingen zoals laadpalen, laadkabels en meer. Daarbij proberen we altijd de beste service te bieden voor de meest scherpe prijs. Wilt u eerst meer informatie inwinnen over onze laadpunten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 074 2660428 of te mailen naar info@deurlooelektro.nl. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met al uw vragen over het opladen van uw auto!
Bezig met laden...