c2b25a6e2a3be0eac1d19ed2eef00414.jpg
Bent u van plan om laadkabels aan te gaan schaffen voor uw elektrische voertuig? Zoek dan niet verder! U heeft met Laadoplossingen het juiste adres weten te vinden! Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van elektrische voertuigen. Wij bieden dan ook voor elk type elektrisch voertuig snelle, veilige en praktische laadoplossingen. Dit voor zowel openbare als privé omgevingen. Deze elektrische vervoersmiddelen zijn nog vrij nieuw te noemen. Toch zie je ze steeds meer en deze voertuigen zijn dan ook dé toekomst op het gebied van vervoer. Heeft u zelf een elektrische auto in bezit? In dat geval wilt u deze natuurlijk optimaal op kunnen laden. Met de laadkabels van Laadoplossingen is dat mogelijk! Lees gerust deze pagina door voor alle informatie.

Verschillende laadkabels

Wilt u uw voertuig gemakkelijk op kunnen laden bij iedere laadpaal? Wij kunnen u helpen met de juiste laadkabels te kiezen. Er bestaan verschillende uitvoeringen en systemen. Laadkabels zijn er in verschillende uitvoeringen, zo zijn er kabels met een Type-1, Type-2 en met een adapter aansluiting. Ook zit er verschil in het aantal aders en de dikte er van zo zijn er 1-Fase en 3-Fase kabels in uitvoeringen van 3,7 tot 22kW. In Nederland heeft iedere laadpaal een Type2 aansluitng.Italie en Frankrijk hebben in de laadpaal een Type3 aansluiting. Bent u er niet zeker van of uw auto een Type1 of Type 2 aansluiting heeft, met een 1 of een 3-Fase aansluiting. Klik dan hier welke laadoplossing bij uw auto past. Het kan ook zijn dat u graag meer informatie in wilt winnen over de verschillende laadkabels van Laadoplossingen.nl. Neem in dat geval gerust contact met ons op!

Laadkabels auto kopen

Wilt u gemakkelijk en snel de beste laadkabels voor uw elektrische auto kopen? Bekijk dan direct het ruime assortiment van Laadoplossingen.nl. Wij bieden u een ruim assortiment aan laadoplossingen zoals een laadpaal thuis, kabels en meer! De medewerkers van Laadoplossingen.nl hebben veel kennis in huis, zij kunnen u dan ook perfect helpen met al uw vragen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de producten die wij aanbieden? Dan kunt u het best contact opnemen door te bellen naar 074 2660428 of te mailen naar info@deurlooelektro.nl. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met alle vragen over onze laadkabels.


laadkabels
  


Type-2-naar-2
Type 2 naar 2
Type-2-naar-1
Type 2 naar 1
Type-3-naar-1
Type 3 naar 1
Type-3-naar-2
Type 3 naar 2
Adapter
Adapter
Portable
Portable
Spiraal-kabels
Spiraal kabels
Toebehoren
Toebehoren